Har fortsatt kontakter i Bayern. (foto: Everton, twitter)

Spanske Marca pleier å ha orden i sysakene sine når det kommer til mye av det som skjer på styrerommene i La Liga. Da syntes vi det er verdt å ta med ryktet om to overganger som kan sette Premier League on fire.

James Rodriguez har de siste ukene vært linket til en overgang til sin tidligere sjef, Carlo Ancelotti. Har Everton finansene fortsatt i orden kan en avtale med Real være realistisk.

Les: Bryan Robson: United har gjort et genialt valg som går inn i historien

Nå melder Marca om at Ancelotti ikke nøyer seg med én spiller fra sin tidligere arbeidsgiver, men vurderer også en utstøtt waliser.

Wow. Den er det ikke mange som så komme. Hvordan Everton skal kunne bære kostnaden med Gareth Bale til og i klubben er vanskelig å skjønne, men i disse virustider kan vi ikke avskrive noe.

Les på Popidol: Wanda Nara har full kontroll over Mauro Icardi

Vi lar Bale ligge, og går tilbake til James Rodriguez. Mye taler for at kolumbianeren vil være i spill i dette overgangsvinduet, hvis Zidane skal unngå å kjøre kontrakten ut til neste sommer med påfølgende free transfer.

Når utsiktene er tilstede for Real Madrid å hente inn rundt 300 millioner kroner på Rodriguez, peker pila mot Premier League. Der også Arsenal og United vurderer det samme som Ancelotti.

Les: Ikke bare Åge Hareide som må gi seg før tiden