Kan være en eksamen uten ball som avgjør

Det er ikke helt Messi mot Ronaldo, men det er vel så nært som man kan komme. Luis Suarez har fått beskjed om å finne en ny klubb av Barcelona og nå kan han ha funnet klubben som kan skyve dem ut av neste års Champions League.

Cristiano Ronaldo har kommet med en rekke krav som bare Juventus sin nye manager Andrea Pirlo har å følge, men med hensyn til Suarez har de vært enige hele veien.

Les: Leeds tapte kampen om Ben White

Flere medier inkludert Marca og La Gazetta dello Sport skriver at 33 åringen er Juventus og Luis Suarez er enige om en overgang. – Juventus skal matche lønna som Barcelona bød på, ca 10 millioner euro i året, men på grunn av skatteregler i Italia må klubben ut med 15 millioner for at det skal bli samme resultat.

Og så til det lille problemet som må løses. Barelona har Nike som hovedsponsor, Juventus Addidas, det er et halvt år igjen av Nike sin personlige avtale med Luis Suarez. – Partene håper at alt er på plass i løpet av morgendagen, slik at avtale kan skrives mot slutten av uken.

Ifølge den spanske avisen vil Suarez få en kontrakt som er verdt rundt ti millioner euro per år etter skatt, som er de samme lønnsbetingelsene angriperen har i Barcelona for øyeblikket. Juventus må imidlertid ut med 15 millioner per år før skatt på grunn av italienske skatteregler, skriver Marca.

Les: «Har aldri smilt så mye som i AC Milan»