Fokuset er der hvertfall. (foto: real, twitter)

Vi ønsker virkelig at belgieren skal lykkes hos Real Madrid og at La liga-klubben får igjen på godt over milliard-investeringen de gjorde på spilleren i 2019. Vi så tegn til at noe var på gang i EM, men så også at mesterskapet kostet.

Det var spesielt i siste del av EM-kampene at den helt ville eksplosiviteten fra storhetstiden som holdt 90 minutter, ikke lenger var der.

Les: Fabrizio Romano: Liverpool vet bedre enn å fyre av et milliardbud

Ikke rart etter sesonger med skader og trøbbel, men for Real Madrid har ikke EM vært noe løft for Hazard før La Liga-sesongen. Ifølge Marca gjennomførte belgieren denne uken en fysisk test som han bestod, men med skuffende resultater.

Tidligere har det blitt murret om at Hazard ikke tar godt nok vare på fysikken, noen få uker før sesongstart med dårlige testresultater lover ikke godt.

Savner flere grunner til å smile. (foto: real, twitter)

Se på Popidol: Se de råeste scoringene i Bundesliga

Skadeomfanget Zidane måtte håndtere hos spillerne sine forrige sesong har fått Carlo Ancelotti til å gå noen solide runder med fitnessansvarlig Antonio Pintus om hva som må gjøres anderledes denne preseason, og de to skal ifølge Marca ha lagd planen som skal få Hazard til høyest mulig nivå, både fysisk og prestasjonsmessig.

Da gjenstår det å se hvordan kroppen til Hazard responerer på å følge denne planen. Vi har uansett ikke sluttet å heie på belgieren.

Les: Solgte Bamba mens det enda lå litt penger i potten