Nok er nok.

Det var kamper som mot Chelsea på onsdag at Eden Hazard ble hentet i 2019 til Real for å vinne. Belgieren var knapt synlig før han ble byttet ut, og endte kvelden med å «vise finger´n» til Real-supporterne. Nå er det tydeligvis nok.

Finger´n, var bildene som ble sendt tilbake til Madrid der Hazard etter kampen sto og skrattlo sammen med tidligere Chelsea-kompiser. For en uke siden gikk agent Mino Raiola ut i et intervju og slang ut forslag om en helt vanvittig Pogba-byttehandel. Da denne inkluderte Eden Hazard, trodde vi det hadde klikket helt for italieneren. Nå skjønner vi at Hazard-navnet ikke var valgt tilfeldig.

Les: Hazard kommer aldri tilbake fra dette

For ifølge Marca har Real Madrid kommet til konkusjonen om at oppsiden ved å beholde Hazard neste sesong er mindre enn å redde inn noe av investeringen på godt over milliarden.

Den spanske avisen hevder tålmodigheten har nådd sitt topp-punkt, der Real kommer til å legge ut Hazard på markedet i sommer sammen med resten av spillerne som har fått stemplet i panna med overflødig.

Belgieren har fortsatt tre år igjen av kontrakten, men Real har ifølge Football-espana sett markedsverdien på 30-åringen dale fra 150 millioner euro til 40 millioner euro. Nå er det altså nok.

Les på Popidol: Ed Sheeran er ny trøyesponsor

Spørsmålet er hvem i Premier League som tar sjansen. I løpet av syv år hos Chelsea gikk belgieren glipp av minimale 20 kamper. Hos Real har det blitt 40 spilte, siden 2019.

Ikke akkurat en oppadgående form -og skadekurve. Likevel, for 400 millioner kan det være verdt for en Premier League-klubb. Hvis Hazard kommer tilbake 80 % av formen han viste i verdens tøffeste liga, da er det nok for å forsvare investeringen.

Bare spør disse Liverpool-spillerne:

Les: Ingen grunn til å sitte å vente på Ansu fati