Hjem Championship Dette er mannen som skal erstatte Tammy Abraham i Bristol City

Dette er mannen som skal erstatte Tammy Abraham i Bristol City

juni 25, 2017

Bristol City er i ferd med å hente den senegalesiske spissen Famara Diedhiou fra Angers.

Tammy Abraham gjorde et særdeles godt inntrykk i sin ene sesong for Bristol City, og hans 26 mål var en av hovedgrunnene til at Bristol City holdt seg i the Championship. Nå som Abraham er borte har Bristol et svært stort tomrom de må fylle, og Famara Diedhiou er mannen de håper skal gjøre det. Bristol konkurrerte med Fulham og Wolverhampton om signaturen til senegaleseren, men nå er det altså klart at han havner i havnebyen.

Klubbene og spilleren ble enige om overgangssum og personlig kontrakt på søndag og nå gjenstår det bare en medisinsk test før 24-åringen er klar for Bristol. Spissen scoret åtte mål og hadde to assist for Angers i Ligue 1 forrige sesong, og bidro til en trygg plass midt på tabellen og deltakelse i finalen i den franske cupen, hvor Angers tapte for Paris Saint-Germain.

Diedhiou har spilt 4 landskamper for Senegal og Bristol blir den syvende klubben han spiller for. Tidligere klubber er ASM Belfort, SAS Epinal, Gazelec Ajaccio, Sochaux og Clermont Foot.Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.