Paul Pogba og Bruno Fernandes

Manchester United har en stund søkt etter en spiller som Ole Gunnar Solskjær tror kan fullføre sin midtbane. – Manchester United forble ubeseiret i Premier League siden 2-0 hjemmeseier mot Burnley 22. januar, noe som til slutt sikret en tredjeplass.

En retur til Champions League vil minimum gi økte inntekter på 120 millioner pund og med det større handlefrihet nå i sommer.

Les: Dayot Upamecano 60 millioner euro utkjøpsklausul går ut på fredag

Det er ut til at Jadon Sancho er på vei inn portene, men håpet om å signere Jack Grealish svinner. Manager Ole Gunnar Solskjær er opptatt av å styrke midtbanen og mener ifølge Foot Mercato at de har funnet en spiller som vil gjøre den komplett.

Det er en gammel gjennom for sjefene på Old Trafford som er den siste brikken som gjør midtbanen komplett, serbiske Sergej Milinkovic-Savic som var aktuell helt tilbake fra tiden da Manchester United under Jose Mourinhos ledelse. – Verdien skal være 80 millioner euro.

Les: BBC: Citys første sommersignering

Solskjær mener en drømmemidtbane vil bestå av Bruno Fernandes, Paul Pogba og Sergej Milinkovic-Savic.

Får Manchester United til en avtale med Lazio om Savic vil det løfte laget ytterligere og muligens til et nivå som kan gi triumf i Champions League.

Og mens Lazio vil holde seg til deres verdsettelse av € 80 millioner, regner Foot Mercato med at prisen ikke vil være noe problem for en mann de en gang verdsatte til nærmere 120 millioner euro.