Vet at Flick ikke kan si nei hvis han får tilbudet.

FA Cup-vinnere Chelsea har til hensikt å kaste seg inn i kampen om Bayern München stjerne Robert Lewandowski, ifølge Bleacher Report. – Det sies at etter Real Madrid møtte og vant over de tyske mestrene i Champions League at Zinedine Zidane mistet noe av interessen. 

I utgangspunktet så Real Madrid manageren for å hente inn Lewandowski som erstatning for Karim Benzema. Mens Benzema har hatt en meget positiv utvikling mot slutten av sesongen, kan ikke det samme sies om Lewandowski.

Les: Vil til Premier League – men ikke til London-klubben

Siden Robert Lewandowski ankom Allianz Arena i 2014 og har scoret mer enn 100 mål for Bundesliga-mesterene, men han har et års tid kontemplert muligheten for å spille for en ny klubb.

Chelsea minster trolig Alvaro Morata som desperat ønsker å forlate Stamford Bridge og vente tilbake til sin gamle klubb Juventus.

Chelsea ville sikkert synes å være interessert i å signere den polske internasjonaleen, potensielt som erstatning for Alvaro Morata, som forventes å forlate Stamford Bridge for å gå tilbake til en Juventus-side som er nær sitt hjerte.

Det faktum at det ikke ble Champions League fotball neste år og at det er stor usikkerhet rundt hvem som er manager når neste sesong sparkes igang vil gjøre dette overgangsmarkedet vanskelig. Robert Lewandowski vil som alle andre fotballspillere en dag vinne Champions League. Det er forventet at Chelsea vil måtte øke sitt lønnsbudsjett både overfor eksisterende spillere, noe vi allerede har sett med deres største stjerne Eden Hazard og nye som kommer inn.

Les: 3,3 millioner kroner i ukelønn ikke nok for Chelsea-stjernen

Nå er det VM i Russland som gjelder, etter Bayern München avslutten sesongen med tap i den tyske cupfinalen på lørdag mot Eintracht Frankfurt. (1 – 3 Lewandowski scoret Bayern München sitt mål).

 

Bayern München ubestridte leder Karl-Heinz Rummenigge, fikk spørsmål for en stund siden fra Kicker hva han trodde om fremtiden:

«Jeg liker å huske tilbake til 2008, da vi fikk fantastisk tilbud fra Chelsea på Franck Ribery,»

«Fra den dagen visste hele fotballverdenen at ingen kan kjøpe en Bayern München-spiller mot Bayern München sin vilje. «Jeg vil anta at Robert 100 prosent sikkert kommer til å spille for Bayern neste sesong.»

I følge Transfermarkt er verdien på Robert Lewandowski på sitt høyeste noen sinne med 90 millioner euro, dog er det ingen som tror han vil gå for så lite Bleacher tror vi snakker om nærmere 140 millioner euro. Chelsea skal ha satt av for overgang og lønn det første året 160 millioner euro for å sikre Robert Lewandowski.

 

————————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp