Abdoulaye Doucouré

Det holdt ikke at Abdoulaye Doucouré var fantastisk god sist sesong, han «alene» klarte ikke å hindre at Watford rykket ned. – Jo nærmere nedrykket kom jo flere klubber kom på banen for å sikre det det som må være en av Premier Leagues beste midtbanespillere.

Abdoulaye Doucouré har lenge vært en beundrer av Everton var svært fornøyd etter at Watford godttok budet på 28 millioner pund.

«Jeg har ventet lenge på å komme hit. Dette var den eneste klubben jeg ville til, så jeg er veldig glad», sa Doucoure etter at han hadde skrevet under.

Les: Bekreftet: Roma har solgt den tsjekkiske spissen Patrik Schick

Franskmannen har aldersbestemte landskamper for Frankrike, men 27-åringen har ingen A-landskamper. Han startet karrieren sin i Rennes, før midtbanespillerne i 2016 gikk til Watford.

Les: Ricardo Quaresma presentert for ny klubb ridende på hest foran et middelalderslott

Mandag signerte Everton James Rodríguez fra Real Madrid. Nå skal stjernen fra fotball-VM i 2014 prøve seg i Premier League for et Everton som har skuffet plasseringsmessig de siste sesongene. I 2019/20 endte de på 12.-plass.

Everton manager Carlo Ancelotti har et mål i år, topp fire. – Alle vet det blir tøft, men nå begynner de å få et lag som har en sjanse.

Evertons serieåpning skjer borte mot Tottenham kommende søndag.