Noterer og noterer. (foto: Manchester United)

Donny van de Beek har sine fans på Old Trafford, men ikke så mange. På utleie til Eintracht Frankfurt har det også blitt noen nye fans på nederlenderen, men heller ikke her så altfor mange. Det hjelper lite når klubbledelsen og treneren heller ikke har 26-åringen på favorittlista. For Manchester United betyr dette at den sentrale midtbanespilleren som ikke fant sin plass hos Solskjær, Rangnick eller Ten Hag, returnerer etter sesongslutt. Slettes ikke som planlagt for spiller eller klubb.

Det ble forventet mye av Van de Beek da han kom til Man Utd for rapporterte 35 millioner pund tilbake i 2020, midtbanespilleren hadde hatt grundig suksess i Ajax-laget som tok seg til Champions League-semifinalen i 2019. Ting gikk ikke den nederlandske landslagsspilleren sin vei på Old Trafford.

LES: «Jeg prøver å levere et EM, og den andre tingen er at Manchester United har en manager»

Van de Beek scoret bare to mål på fire Premier League-sesonger med de røde djevlene, og ble til og med sendt ut på lån til Everton for andre halvdel av 2021/22-sesongen.

Eintracht Frankfurt forhandlet seg i januar til leieavtale med en svært hyggelig kjøpsopsjon på 8,5 millioner euro. Med dette lå mye på van de Beek for å overbevise han er verdt rundt 100 millioner kroner.

I januar startet det med innhopp i noen kamper, så ble nederlenderen holdt utenfor Eintrachts Conference League-tropp. Ifølge Bild har Eintracht etter å ha gitt Van de Beek spilletid i seks kamper, bestemt seg for å ikke utnytte muligheten til permanent kontrakt.

ENGELSKE KLUBBER: Slutt på å kunne dure frem som Alex Ferguson

Dermed returnerer Van de Beek til Manchester United med ett år igjen av kontrakten. Kjipt for alle parter.