Ralf Rangnick

Det er ingen hemmelighet at de røde djevlene ønsker å få inn friske ansikter – mest av alt Declan Rice, men de prioriterte tydeligvis å sende spillere ut portene på Old Trafford.

Midlertidig manager Ralf Rangnick kom med et hint i desember at januar ikke var en tid for «bærekraftige» signeringer, så det var sannsynligvis aldri planen at United skulle bruke mye denne vinteren til forskjell for 12 måneder tidligere da Manchester United brukte 63 millioner euro for å bringe Bruno Fernandes til klubben.

Les: Rangering: 20 Premier League-klubber etter nettoforbruk i januar

Vi var av det inntrykket da Manchester United hentet Ralf Rangnick i begynnelsen av desember var nettopp den tyske manageren sin briljans på overgangsmarkedet og evne til å «bygge» en klubb. – Det vi har sett så langt fremstår som merkelig.

Ousmane Dembele og andre ble koblet til klubben i januar, men ingen grep ble gjort, slik tilfellet var i Chelsea også.

Beslutningen om å ikke forsterke skyldtes sannsynligvis delvis at de ikke hadde en fast manager på plass.

«Vi kjører prosesser for rekrutteringen vår om sommeren,» sa en kilde i klubben i begynnelsen av januar, i samtale med Manchester Evening News. «Vi starter i september, og det begynner virkelig å stivne rundt denne tiden av året, i tilfelle det er noen ledige som vi ønsker å hente til sommeren som er ledige nå. Selv om det er en liten sannsynlighet.»

Donny van de Beek dro til Everton på lån på deadline day, han fikk lite spilletid både under Ole Gunnar Solskjær og Rangnick, og Axel Tuanzebe dro til Napoli.

Les: Marcus Rashford: -Min bror. Gå og vis dem hva du kan

Det kanskje største sjokket var at Lingard forble i klubben til tross for at han ønsket å dra. Han hadde interesse fra West Ham, Newcastle og ++.