Erik ten Hag må se langt etter denne overgangen. (foto: united, twitter)

Paul Pogba er en genial spiller på sitt beste, problemet er alt som følger med når han ikke på topp. Det var ikke så altfor mange United-supportere som måtte tørke bort tårer i øyekroken da Paul Pogba var bekreftet på vei ut av klubben etter en berg-og-dalbanetur deluxe de siste seks årene. Et godt argument for at Erik ten Hag, John Murtough og gjengen styrer langt unna Adrien Rabiot.

Hos PSG var det stort sett uro rundt den franske landslagsspilleren, der også mamma Rabiot var inn og bidro til rabalder. Midtbanespilleren jobbet seg opp gjennom akademiet og inn på førstelaget hos PSG og har solide 227 kamper i PSG-drakta.

LES: Barcelona dumper Dani Alves!

I oktober 2018 ble Rabiot og Mbappé droppet fra førsteelleveren da nyansatte Thomas Tuchel ikke ble spesielt imponert når de unge mennene kom slentrende for sent til et pre-match møte. I januar neket Rabiot å forlenge kontrakten med PSG, noe som sendte ham i clinch med klubben og ble forvist til reservelagstreninger. Mars 2019 ble Rabiot supsendert for å ha danset seg gjennom kvelden på nattklubb – etter 3-1 tapet mot Manchester United og exit i Champions League. Det dempet heller ikke konfliktnivået at Rabiot plasserte en like på en instagram-melding der Patrice Evera feiret Uniteds seier.

Så bar det over til Juventus sommeren 2019 på free transfer. Nå, med ett år igjen av kontrakten, står 27-åringen med 129 kamper i Juve-drakta. Rabiot var på banen i 45 kamper denne sesongen, men gjenspeiler Juventus sine offensive problemer. Null scoringer og to assists fra den sentrale midtbanspilleren er ikke akkurat noe å rope hurra for. Ifølge ulike italienske medier vil Juve selge 27-åringen i sommer, der et bud på rundt 15 millioner euro skal være nok.

LES PÅ F7: Whiskykrigen er over

Ifølge Footballltransfers har dette fått Manchester United, Chelsea og Newcastle til å vurdere overgang på franskmannen som aldersmessig er inne i sin beste del av karrieren. United har etter seks år sluppet Pogba løs, hvis de vurderer Rabiot som en erstatter, kan klubben gå på en skikkelig smell.

Rabiot bidrar minimalt offensivt, er konstant i bråk på grunn av innstillingen og type arbeidsmoral. Paul Pogba hadde agent Mino Railo, Rabiot har en overraktiv mamma som har fungert som rådgiveren for sønnen.

LES: Inter Milan-direktør bekrefter de går for den umulige signeringen

Det underholdende er at Juventus nå henter inn Pogba for å kvitte seg med Rabiot, mindre underholdende for United-supporterne blir det hvis klubben henter Rabiot. Da kan det lett bli år med deja vu.

Please, ikke la dette skje.