Ismaïla Sarr

Manchester United fortsetter å lete med lykt og lupe etter spillere som kan forsterke stallen til Ten Hag. Den nye manageren på Old Trafford skal nå ha rettet oppmerksomheten mot Watford-vingen Ismaila Sarr.

90min hevder at Senegal-stjernen er på vei tilbake til Premier League. 24-årringen har også tidligere vært linket til Old Trafford.

SISTE: Manchester City nærmer seg ny signering

United skal nå trappe opp jakten på Sarr etter å ha trukket seg fra en kontroversiell overgang for Bolognas Marko Arnautovic. Sarr er i gang med sin fjerde sesong i Watford som rykket ned til Championship forrige sesong. Han har 25 mål på 94 kamper for klubben sin, samt ti nettkjenninger for Senegal.

CR7 vil spille Champions League. (foto: united, twitter)

Sarr kan være løsningen på Ten Hags angrepskrise. Cristiano Ronaldo ønsker å forlate Old Trafford, mens Anthony Martial er ute med skade.

SISTE: Vil oppgradere Rashford med 23-åring

United håpet å lande allsidige Arnautovic for å gi bredere dekning. Men de har nå avsluttet sin interesse etter å ha fått et bud avvist av Bologna. United er også kommet langt i forhandlingene med Juventus om midtbanespiller Adrien Rabiot.

Det betyr at Sarr kan være mannen Ten Hag henvender seg til før fristen.

Sarr vil garantert være interessert i å komme tilbake til Premier League og Watford vil ikke være vanskelige når det kommer til overgangssum heller.