"Ikke noe nytt for denne klubben."

Det bruste nok i de portugisiske blodårene etter at Manchester United forsvant ut av Champions League-sirkuset. Men kommentarene i etterkant, vitner om en merkelig passiv United-trener.

Hvor ble det av krigeren Jose Mourinho?

Etter å ha sett laget sitt få inn ynkelige fire skudd på mål i løpet av nitti minutter, og tap 1-2-mot Sevilla, kom Mourinho med en merkelig kommentar.

-Jeg har sittet i denne stolen to ganger tidligere i Champions League og jeg slo ut Manchester United to ganger på Old Trafford. Med Porto – Manchester United ute. Med Real Madrid – Manchester United ute. Så dette er ikke noe nytt for denne fotballklubben, sier United-manageren ifølge Sky Sports.

Det Mourinho snakker om er da han senket United med Porto i 2004 og med Real Madrid i 2013.

Så hører det med til historien at United-treneren i etterkant av tapet mot Sevilla ikke ønsker støy som kan ødelegge oppkjøringen mot lørdagens kamp viktige kamp.

-Jeg ønsker ikke å lage noe drama ut av det, vi har ikke tid for det. Dette er fotball og ikke the end of the world, mumler en merkelig passiv Mourinho.

Vi digger Mourinhos pragmatiske forhold til fotballens betydning i det store bildet, men som favoritt mot Sevilla i Uniteds egen lekegrind er nok supporterne langt fra enige.

Noen på Old Trafford savner nok terrieren Mourinho.

Sjekk ut oddsen

Les også: Henter kantspiller fra Sarpsborg 08