Jose Mourinho

Jose Mourinho slenger med igjen leppa når det som ikke går hans vei. Da skulle vel alt være som normalt? Vel, for United er det faktisk ikke det.

VM er over på søndag. For flere utmattede stjernespillere betyr dette mindre enn fire uker før sesongstart, noe som får Mourinho til å fortvile.

-Vi kan ikke starte sesongen i Premier League med spillerne som har vært med i VM. Dette er en skam for verdens viktigste liga i Europa, sier Mourinho ifølge Manchester Evening News.

Trenger alle mann alle fra start.

Alle 12 United-spillere som har vært i VM i Russland er tildelt tre ukers ferie. Da er Mourihos frustrasjon fullt forståelig.

Paul Pogba, Romelu Lukaku og Marouane Fellaini er tilbake på trening én uke før sesongstart, mens det ifølge Mourinho også er usikkert om Jesse Lingaard, Marcus Rashford, Phil Jones, Ashley Young, Marcus Rojo, David de Gea, Nemanja Matic, Victor Lindelöf og nyinnkjøpte Fred blir klare til premieren 10. august.

For Premier League-klubbene som ikke har den luksus med å ha landslagsspillere på lønningslisten, kan dette være muligheten for en flying start.

Les: Det siste om Manchester United 

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds