Vet hvordan han vil bli møtt på Etihad Stadium. (foto: manchester united)

Manchester United lå under 0-2 med knukket rygg etter første omgang på Etihad Stadium — trodde vi og tydeligvis også Ander Herrera. United reiste seg, og forlot stadionen med 3-2-seier. Da var det ekstra sterkt for City-supporteren å se reprise av Herrerars oppførsel.

Ok, det er ikke uvanlig at fotballspillere sender avgårde den ene spyttklysa større enn den andre. Og noen gang kommer kroppsvæskene i en kontekts hvor man mistenker at den egentlig var rettet mot en motstander eller dommer.

Stort sett kommer de unna med denne tvetydige oppførselen, men når Manchester City ser gjennom opptak fra kampen de gav bort til United etter å ha ledet komfortabelt 2-0 til pause, skaper det reaksjoner.

Der ser vi nemlig en Ander Herrera som tusler ut til pause, og sender en durabelig spyttklyse på logoen til Manchester City som pryder området på vei inn til garderobene.

Kunne ikke dy seg..? (foto: eurosport.com)

Selv om United sendte ut en pressemelding om at Herrera langt fra hadde noen baktanker med spyttingen, kommer ifølge Guardian fotballforbundet til å jobbe videre med denne saken.

Uansett utfall, vi vet om én spiller som kan vente seg en lite hyggelig velkomst hver eneste gang han entrer denne stadionen – uansett klubbdrakt.

Sjekk ut oddsen til neste kamp

Les også: Bendtner gav plass for Rosenborg-fest