Har funnet svaret.

Det kan ofte virke som de store talentene i fotballens verden er redde for å ikke rekke «suksesstoget» før de har nådd 19, 23, eller 25-års alder. I Premier League diskuteres det for tiden om hva United bør gjøre med stortalentet Dean Henderson, han har jo tross alt passert 23.

Henderson har spilt kanonbra denne sesongen hos Sheffield United og har fått flere toppklubber rundt om i Europa til å bli interessert i Englands neste landslagskeeper.

Les: Dro inn «en Neymar» i agenthonorarer

Når Henderson kan fristes med posisjonen som førstekeeper hos ulike klubber, hvordan skal United løse utfordringen med både å beholde 23-åringen uten å dytte bort David de Gea?

Hos Bayern München har det en helt annen holdning til hvordan man bygger opp storhet mellom stengene.

I München har bautaen Manuel Neuer regjert siden 2011. Forrige sommer fikk 34-åringen følge av Schalke 04-keeperen hentet på free transfer.

Les: Nytt album fra David Bowie

23-åringen Alexander Nübel hadde hatt posisjonen som førstekeeper hos Schalke siden januar 2019, men valgte altså klubben med den ubestridte eneren og en av verdens beste keepere.

Galskap for et ungt stortalent? Ikke hos Bayern München.

Vi lar styremedlem og keeperlegende Oliver Kahn forklare hvorfor Nübel har gjort et riktig valg.

-I Alexander Nübel får vi en meget talentfull keeper som har muligheten til å utvikle seg og lære bak Manuel Neuer. Ikke mange får sjansen til å jobbe med verdens beste keeper hver eneste dag, sier Kahn til Sport Bild.

Nok snakka. Hos Bayern aksepterer man at kompetanseoverføring fortsatt betyr noe, og at en keeper skal modnes over tid.

Vi mener det er på tide at Manchester United ser den unike muligheten med kombinasjonen verdens beste keepere og Englands kommende landslagskeeper på samme treningsfelt.

Se mot Bayern, Solskjær.

Les: Thomas Müller har ombestemt seg