Takk, Ander. (foto: united, twitter)

Vi kjenner smerten til Gary Neville etter Uniteds poengdeling med bunnlaget Huddersfield denne helgen. For den tidligere United-krigeren blir det hele noe pre-Pochettinos-Tottenham over det hele.

Manchester United og Solskjær klarer ikke å redde seg inn med topp-fire-plassering. Dermed kan det begynne å jobbes med opprydningsarbeidet som skal  – og må gjøres – før ny sesongstart.

Selv unggutta slet med å vise seg frem. (foto: united, twitter)

Les: Guardiola sammenligner Liverpool med trioen Neymar-Messi-Suarez

-Dette var et Huddersfield som har slitt så mye denne sesongen. Du ser at de ikke har kvaliteten, men det var mer givende å se på dem enn på de fleste i rød drakt. Det er ingenting jeg liker med United-laget. Det er rett og slett fælt å se på. Det er den mest motløse gjengen med spillere, sier Neville til Sky Sports.

Frem med ugressfjerneren!

Les på Popidol: Slukk lyset når du ser Game of Thrones

Og mer kommer.

-Dette er ikke et lag. Det minner meg om Tottenhams spillergruppe som Mauricio Pochettino arvet med Kaboul, Adebayor og Capoue. En gruppe med individuelle spillere uten spirit. Han demonterte laget bit for bit. Ole må gjøre det samme, sier en hoderystende Neville.

Hvem utgjør kjernen videre, mon tro?

Les: United ikke lenger Premier Leagues mest verdifulle klubb

Nå skal det riktignok kjempes om en plass i Europaligaen, men mer interessant er hvordan United skal gjennom sin total makeover.

Humørspillere? (foto: united, twitter)

Pochettino gjorde det med Tottenham, nå er det Solskjærs tur.

Les: For Liverpool kan muligheten komme med Ederson