Har ønskelista klar. (foto: Manchester United)

Vincent Kompany ledet Burnley opp i Premier League i sin første sesong som trener på balløya. I den andre ledet City-legenden klubben ned igjen. Burnley gjør seg klar for en ny klatretur, men uten Kompany. Da Bayern München totalt overraskende tilbød belgieren trenerjobben, hadde ikke Burnley noe å stille opp med. Nå gjentar historien seg nesten, denne gangen er det Manchester United som kommer med et «tilbud som ikke kan takkes nei til».

De siste ukene har Ruud van Nistelrooy vært sterkt linket til trenerjobben hos Burnley. Den tidligere Manchester United-stjerna med 150 scoringer for Alex Ferguson har fått testet seg som trener hos PSV og assistenttrener for Nederland, nå ventet en jobb i England.

LES: Overraskende Real Madrid nyheter om Champions League helt

Så skjedde det noe. På søndag meldte nederlandsk media Manchester United-ledelsen er sendt fra Erik ten hag for å overtale van Nistelrooy om å bli del av trenerteamet. Dagen etter hevder Algemeen Dagblad det går retning Old Trafford på den tiltenkte Burnley-manageren.

Det nederlandske mediet hevder det sendes signaler fra prosessen om at det forventes van Nistelrooy signerer for Manchester United, som digger tanken på å jobbe med og lære av Erik ten Hag hos gamleklubben.

Alt du trenger å vite: Kroatia – Italia

ENGELSKE KLUBBER: Solskjærs favorittspiller ferdig hos Manchester United