Arsenal manager Mikel Arteta var først ute med å ville signere Bayer Leverkusens Edmond Tapsoba. – Det er ikke så rart egentlig den 22 år gamle backen spiller med en klokskap man som regel bare finner hos langt mer rutinerte forsvarere.

Edmond Tapsoba sine egenskaper er oppdaget av Manchester United og Chelsea også og de har kastet seg med full tyngde inn i racet om en signatur de trolig ikke får. Bayer Leverkusen har ikke hastverk, de vet, med den progresjonen de har sett denne sesongen vil de om et år eller to vil hente langt over 40 millioner euro som er «verdien» i dag.

Les: Ancelotti må stå på gangen i Ramos-forhandlingen

Sport Bild skrev for litt siden at Bayer Leverkusen sportssjef Simon Rolfes har gjort det klinkende klar at Tapsoba ikke er til salgs. – Hvis ‘Die Werkself’ skal fristes til å selge nå må Arsenal, Chelsea eller Manchester United jekke opp et bud til minst 50 millioner euro.

Edmond Tapsoba har kontrakt frem til 2026.

Bundesliga laget har allerede sagt farvel til tre forsvarsspillere i sommer da Sven og Lars Bender har pensjonert seg og Aleksandar Dragovic har reist til å bli med i Red Star Beograd.

Les: Gir opp Declan Rice, beveger seg til nestemann på lista