Nikola Milenkovic

Serbiske Nikola Milenkovic kan best sammenlignes med en mobil veisperring. – Den 23 år gamle midtstopperen ruver 195 cm over gressmatta i forsvaret til Fiorentina på en måte som tvinger angripere til å forsøke en annen rute frem til mål.

Daily Express skriver at Nikola Milenkovic at Manchester United er nærmere enn noen gang til å på dekket sitt forsvarsbehov. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har i lang tid ønske å styrke troppen med en ny midtstopper. Manchester United skal være favoritter, i en kamp med Inter Milan og Juventus, til å rekruttere bakken, som sies å være verdt 30 millioner pund, drøyt 345 millioner kroner.

Les: David Alaba sin Real Madrid deal er absolutt ikke i boks

Milenkovic kom til Fiorentina fra Partizan sommeren 2017 og har kontrakt til sommeren 2022. Denne sesongen er han oppført for to mål og en assist på 22 opptredener.

Les: Se Joshua Kings første intervju etter overgangen til Everton

Litt om Nikola Milenkovic ..

Han har blitt en av de store i italiensk fotball etter å ha signert for Fiorentina i 2017 for et kupp på 4 millioner pund.

Milenkovic spilte fast som midtstopper og kaptein for Partizan Beograd da han bare var 19.

Unggutten startet alle tre kampene for Serbia ved verdensmesterskapet i Russland, og tok imot Costa Rica, Sveits og Brasil.

Milenkovic har uunngåelig blitt sammenlignet med landsmann og tidligere United-stor Nemanja Vidic, men ifølge ESPN baserer han sin spillestil på Gerard Pique.

Manchester United har siden 2019 forsøkt å hente serberen som i tillegg til å være en solid forsvarsspiller bidrar fremover på banen både med mål og assist.