Klubbpresident Perez.

UEFAs trusler om straff for Super League-stuntet ser ut til å prelle av på Real Madrid-president Florentino Perez. For der Premier League-klubbene kom krypende til supporterne sine og beklaget, står Perez fast på at planen fortsetter.

Tilbake i Super League står Real, Barcelona og Juventus, som alle venter på at en europeisk domstol skal avgjøre ligaens fremtid. Ikke mye å bygge videre på, skulle man tro, men Perez gjør det klart om at de ni andre klubbene som opprinnelig var med, har signert på en kontrakt som binder.

Les: United-supporterne slipper å lure: Edinson Cavani bare fortsetter å score

-Det er en bindende kontrakt ingen kan forlate. Super League fortsetter. Vi gikk til dommeren som bestemte at Super League ikke kan røres. UEFA kan ikke gjøre noe mot personene eller klubbene. Nå må domstolen i Luxembourg avgjøre, sier Perez ifølge Football-Espana.

Så trer fotballfrelseren frem i Real-presidenten.

-Vi har jobbet med dette i to år. Det er et format for å redde fotballen, som nå mister interesse, fra å dø. Vi ekskluderer ingen, men alle kan ikke være der. En Roma-Sampdoria kamp har mindre interesse enn Manchester United-PSG. Supporterne bestemmer her, kommer det fra Perez.

Vi ekskluderer ingen, men alle kan ikke være med. Den var søt.

Les på Engelske klubber: The Guardian: Lucien Favre rygger ut av Premier League-jobben

Perez er klokkeklar.

De ni klubbene som har signert for Super League, men rev istykker kontrakten, har garantert ikke samme motivasjon som Real Madrid til å «redde fotballen». Supporterne sørger for det.

Les: Tikket inn gigantbud fra Liverpool timer etter Skottland ble sendt ut av EM