Mye spent ungdom på torsdag. (foto: united, twitter)

Nå vet vi ikke helt hvor Europaligaen ligger på prioriteringslisten til Solskjær, men når 11 spillere står uten førstelagserfaring i troppen på 18 spillere, får man tenke sitt. Vi tenker det er en aldri så liten genistrek.

Astana-trener skjønte ikke problemstillingen med at «dette viser vel at Solskjær ikke respekterer dere».

– Det er upassende å snakke om mangel på respekt her. Hver klubb gjør sine egne vurderinger, og de har rett til å sette sammen troppen på den måten de anser som nødvendig. Vi forstår hvor langt unna vi er Manchester United, sier trener Grigorchuk ifølge TV2.

Les: Solbakken klapper Zlatan høflig på hodet

Ethan Laird, Di’Shon Bernard og Dylan Levitt er blant de som får sin debut i Astana.

For Solskjær blir dette uttaket helt logisk.

– Vi har gjort det bra, og når vi har tatt oss videre etter fire kamper, har det gitt oss muligheten til å gi spilletid til de erfarne spillerne som trenger det. Axel Tuanzebe, Luke Shaw og Jesse Lingard har ikke så mange kamper, og det er en god sjanse til å gi Lee Grant sin debut. Det er vanskelig å gi ungguttene kamper mot voksne menn. Vi har EFL Trophy, og dette er en annen fin mulighet til å se spillerne, sier United-manageren ifølge TV2.

Les: Ancelotti er egentlig bare glad han slapp levende fra Anfield
Noen som er i tvil om at United er stedet for de unge talentene? Vi tipper dette gir en verdifull signaleffekt før de kommende overgangsvinduene.

Les: Beckham har Premier League-legende som førstevalg