Ole Gunnar Solskjær og John Murtough

Det er ingen hemmelighet Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær ønsker å signere Declan Rice fra West Ham. – Det skjedde ikke i sommer, men Daily Mail mener det meget godt kan skje allerede i januar. Dette krever en skikkelig rensing av den nåværende troppen.

Hele sju spillere risikerer å forlate Old Trafford.

Les: Sadio Mané fosset forbi van Persie

Det handler om Anthony Martial, Jesse Lingard, Donny van de Beek, Phil Jones, Eric Bailly, Diogo Dalot og Alex Telles som sannsynligvis kommer seg rundt til nye klubber. Ingen av spillerne sies å være prioritert av Solskjær.

En slik opprydding vil frigjøre store midler på lønssbudsjettet til Manchester United og gi plass for den engelske landslagsspilleren. 22 år gamle Declan Rice sin kontrakt med West Ham strekker seg til sommeren 2024. Han har signalisert det ikke er aktuelt med en forlengelse.

Declan Reice er befinner seg i smørøyet av det som er Ole Gunnar Solskjær sin opprinnelige strategi, unge og engelske spillere skal prioriteres.

Transfermarkt setter verdien til Declan Rice på 70 millioner euro, West Ham manager David Moyes mener han minst er verdt det dobbelte.

Les: Marko Marin klar for sin tiende klubb på ni år