Antonio Rüdiger

Kjærlighetserklæringen til Antonio Rüdiger virker litt hul i og med at ikke så langt har forlenget sin avtale med klubben. – Forhandlinger mellom Chelsea og den tyske backen pågår fortsatt, samtidig som det dukker opp fristelser andre steder.

Bayern München er i praksis hektet av!

Real Madrid blitt sett på som den mest sannsynlige nye destinasjonen for 28-åringen. Bayern München skal også være interessert, men ikke nødvendigvis ikke være klar for å betale det som uten tvil er et meget solid lønnskrav.

Les: Sergio Ramos har en skummel plan for Real Madrid

Sky melder at en av Chelseas største konkurrenter på vei inn i jakten, nemlig Manchester United. Tallene forklarer godt den store interessen fra Old Trafford. Så langt har Manchester United sluppet inn hele 24 mål i Premier League, mot Chelseas elleve.

Klubben skal styrke backlinjen, så hvorfor ikke en som har erfaring fra hjemlig liga. – Sommerens stjernesignering av Raphael Varane skulle løse problemet, men skadeproblemer sørget effektivt for at det ikke ble løst og at Ole Gunnar Solskjær fikk sparken som manager.

Les: TV 2: Tilbyr Kjetil Knutsen 8 millioner

Ifølge Football Italia, har Antonio Rüdiger og Chelsea diskutert en kontraktsforlengelse i flere måneder – men partene skal være «langt fra enige».

Rüdiger «elsker klubben og Thomas Tuchel», men det gjør ikke at han godtar «hva som helst».

De fleste tror på Real Madrid, kongens klubb ser på 28-åringen og David Alaba som et fremtidig midtbanepar og de skal være villige til å betale svært godt for å få det til.

Antonio Rüdiger har vært en ledende spiller i Chelsea som vant Champions League forrige sesong. Til sammen har midtbanespilleren spilt 170 kamper for London-klubben og er notert for ni mål og syv målgivende pasninger.