Donny van de Beek er ikke verdt 13 millioner euro for Eintracht. (foto: Eintracht Frankfurt)

De røde djevlene står overfor en stor hodepine: Donny van de Beeks fremtid. Nederlenderen har vært intet mindre enn en katastrofesignering for Manchester United, og han har definitivt ikke klart å gjenopplive karrieren på lån hos Eintracht Frankfurt.

26-åringen klarte ikke engang å komme seg fra benken i Eagles’ skuffende, om enn litt uheldige, 0-0-uavgjort mot Union Berlin , og fremtiden hans ser stadig mer usikker ut – og dyster. Til tross for at de har en relativt rimelig kjøpsopsjon, har Bundesliga-laget ingen som helst intensjon om å gjøre overgangen hans permanent slik ting står.

Les: Overbevist fremtiden er i Real Madrid og ikke i Paris Saint-Germain, Chelsea eller Manchester United

Manchester United er allerede forberedt på et massivt tap mot Van de Beek når han til slutt avslutter sitt Old Trafford-mareritt. journalist Dean Jones sa sjefene på Old Trafford er villig til å la han gå for ingenting da han snakket med GIVEMESPORT .

Mens han diskuterte nederlenderens fremtid, sa Jones: «Hvis Frankfurt ikke ønsker å kjøpe ham, vil alternativene for Manchester United være et annet lån eller et billig salg et annet sted. På dette stadiet kan det til og med være et tilfelle av å gå med på å la han drar gratis hvis det får ham av deres lønnslister.

En potensiell kontraktsoppsigelse kan være gode nyheter for Ajax . Nederlandske medier fortsetter å knytte Van de Beek til en retur til Amsterdam-gigantene, og kjæresten hans, Estelle Bergkamp, ​​avslørte nylig at midtbanespilleren ville være åpen for å flytte tilbake til sin gamle klubb. – Ajax er også interresert i å hente tilbake manager Erik ten Hag hvis også han skulle få sparken.

Les: Svært misfornøyd Tottenham-spiller selges