Matthijs de Ligt( foto: Bayern München)

Kritikerne av Erik ten Hag må finne seg et hjørne og surmule. Nederlenderen fortsetter og har satt krav om at han fortsatt skal være med å velge ut spillere som hentes inn til Old Trafford. Vi hadde avskrevet gjenforening mellom Ten Hag og de tidligere Ajax-gullgutta, Frenkie de Jong og Matthijs de Ligt, men nå kommer signaler om at det ryddes vei for en åpning for sistnevnte.

Han var forsvarsgeneralen til Erik ten Hag da Ajax gikk hele veien til Champions League-semifinalen i 2019. Hos Juventus ble det aldri den store suksessen på Matthijs de Ligt bak Chiellini og Bonucci, midtstopperen ble hentet til Bayern München i 2022. Heller ikke her har 24-åringen etablert seg skikkelig, selv om andre del av forrige sesong viste hva som bor i den steintøffe midtstopperen.

LES: Kobbie Mainoo fristes av klubben han har drømt om siden han var en liten gutt

Denne uken meldte journalist Ben Jacobs at Man United ikke vil gå for signering av Matthijs de Ligt, ganske enkelt fordi nederlenderen blir for dyr, men fra balløya kommer signaler om at noe kan være på gang.

For ifølge CaughtOffside sine kilder har mellommenn/kvinner hos Manchester United og Bayern München etablert kontakt og vist gjensidig interesse for å åpne forhandlinger. Det har ikke vært direkte kontakt mellom klubbene, nå er det opp til Manchester United å gjøre et konkret fremstøt.

F7: Bekrefter sesong tre av «House of the Dragon»

Med Erik ten Hag tilbake godt plassert i managerstolen og fortsatt klar for å hente sin forsvarsgeneral fra Ajax-tiden, blir vi ikke overrasket hvis United-manageren får nok en «tidligere favorittspiller» i troppen.