Ronaldo går alltid den ekstra milen for ikke å se seg slått.

Ronaldo viste oss med sine tre scoringer mot Spania at de eldre stjernene er best. Etter å ha hørt om bordtennis-historien fra tiden i Manchester United, aner vi hvorfor.

Tidligere lagkamerat fra Manchester United, Patrice Evra, kom nylig ut med en mimrehistorie fra tiden med Ronaldo i Premier League.

For oss blir dette nok et eksempel på hvilke sterke drivkrefter som ligger bak Ronaldos vei mot toppen.

United-spillerne under Sir Alex Ferguson var en tett gjeng som brukte tid sammen også på fritiden, og bordtennis var da en yndet aktivitet.

Her var konkurransen ikke mindre tøff enn på fotballbanen, og Evra minnes da Rio Ferdinand vant en spesielt søt seier over mannen som ikke aksepterer tap på noen arenaer.

Tap er tap for Ronaldo, uansett størrelsen på ballen.

Og hva gjør så det da den unge portugiseren?

Ifølge Daily Mail sendte Ronaldo fetteren sin ut for å kjøpe et eget bordtennisbord. De kommende to ukene ble brukt til intens trening med racketen.

Og resultatet?

Hardt arbeid, innstilling og en god dose talent er miksen. (foto: real madrid)

Ikke overraskende kunne Ronaldo igjen heve armene over hodet. Ferdinand måtte bare innse at portugiseren går langt for å ikke tape – uansett idrett.

——————-

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste