Jack og Tyler Fletcher

Manchester United har overtalt tvillingsønnene til teknisk direktør og tidligere spiller Darren Fletcher til å bli med i klubbens akademirekker fra Manchester City.

Les: Endrede planer for Leeds-stjerne

Fletcher var selv et United-ungdomsprodukt, og flyttet til Manchester fra Skottland i en alder av 11 i 1995 for å følge i fotsporene til spillere som Paul Scholes og David Beckham.

Han forlot til slutt Old Trafford i 2015 etter at sykdom tok sin toll på spillerkarrieren hans på det aller høyeste nivået, men holdt seg lokal i området gjennom perioder med West Brom og Stoke, og kom tilbake til klubben som ungdomslagstrener høsten 2020.

LES: Icardi klar for klubben der han er den store stjerna

Fletcher ble forfremmet til førstelagstrener tidlig i 2021, og jobbet sammen med tidligere lagkamerat Ole Gunnar Solskjær. Han ble deretter utnevnt til teknisk direktør bare to måneder senere.

Men til tross for Fletchers lange tilknytning til United, har tvillingsønnene hans – Jack og Tyler, født i 2007 og nylig fylt 16 år, vært Manchester City-akademispillere siden faren deres gikk ut på Old Trafford-gressbanen hver uke.

Det er faktisk ikke uvanlig. Sønnene til Phil Neville, Wayne Rooney og Robin van Persie har alle spilt i Citys ungdomslag, selv om Harvey Neville ble med United før han ble proff med Inter Miami, mens Kai Rooney for tiden river det opp i en rød skjorte i stedet.

I tillegg til at Jack og Tyler Fletcher flytter til United at den foreslåtte avtalen om å ta akademiprospektet Harrison Parker i motsatt retning også går gjennom. Tvillingene skal fylle 17 år neste mars, og da vil de kunne signere profesjonelle vilkår med United.

Jack og Tyler representerer merkelig forskjellige internasjonale lag. Jack har spilt for England på ungdomsnivå, men Tyler har i stedet slått ut for Skottland gjennom sin fars arv. De spilte faktisk mot hverandre i en U16-kamp i februar i år.