Tålmodighet gir belønning. (foto: united, twitter)

For en uke siden hevdet Manchester Evening News at Pau Torres mer enn gjerne så for seg en overgang til Old Trafford. Nå ser det ut som han er et stort skritt nærmere å få ønsket sitt oppfylt.

Det er ikke noe nytt at Torres ryktes å stå høyt oppe på ønskelista til Solskjær. Når United-manageren skal ha fått grønt lys for å gjøre noen solide forsterkninger i troppen, er midstopperposisjonen den som skal prioriteres.

Les: Bold: Kasper Junker på vei til medisinsk test – FC Horsens følger ekstra godt med

Gary Neville og Rio Ferdinand har skreket høyt etter en ledertype av verdensklasse med en fart som skal gjøre Harry Maguire enda bedre. Ifølge spanske AS er Villareal-spilleren toppkandidaten til Solskjær.

Les på F7: Har realisert drømmen om å kjøre Donald Duck bilen

Og ikke bare det. Den spanske avisen hevder representanter hos United allerede har vært i kontakt med Torres sin agent for å innlede samtaler om en overgang i sommer. En ekstra bonus for United: Ifølge AS skal Real Madrids president, Florentino Perez ha blitt piss forbanna da han fikk nyss om at United har vunnet racet om å nå først inn til Torres.

Torres har en utkjøpsklausul på solide 65 millioner euro, men ifølge AS vil den pressede økonomiske situasjonen til Villareal føre til at bud rundt 45 millioner euro aksepteres. Og det kommer flere gode nyheter for United. Ifølge den spanske avisen er La Liga-klubben åpen for å ta Eric Bailly som del av handelen.

Dette går veien!

Les: Erling Braut Haaland krever en latterlig høy lønn