You wait and see. (foto: united, twitter)

Gary Neville sa det så fint til Sky Sports: «Det er et element av spenning rundt Cavani fordi han har vært en av de beste spissene de siste ti årene, men det er også et element av: Hvordan endte du opp her?»

Vi velger å se bort fra at 33-åringen overhode ikke passer inn i profilen til Solskjær, der den perfekte alderen for nysigneringer ligger på -10 år Cavani. United har bygd opp en av de mest effektive angrepstrioene på balløya: Rashford, Martial og Greenwood, men som Goal så fint formulerer det: trioen har alt, men mangler lederskap.

Cavani er lederen.

Les: Skjelte ut Manchester United da overgangen gikk i vasken

Urugayaneren har 341 scoringer i kroppen og gikk forbi Zlatan som det ultimate angrepsvåpenet hos PSG. Dette skal nå brukes inn mot den unge angrepstrioen med gjennomsnittsalder på 22. I tillegg vil 33-åringen være den ekstra spilleren som holder angrepstrøkket oppe når United fremover kastes inn i to kamper i uken.

Ighalo startet bra etter at han på en tilsvarende kaotisk måte som Cavani ble hentet inn på tampen av overgangsvinduet, men har de to siste Premier League-kampene ikke engang vært med i troppen.

Les på F7: 2,2 milliarder kroner fant aldri veien til Barcelona

Nå er det Cavani som «skal ta en Zlatan». Supersvensken ble hentet til Old Trafford da han var 34 og forlot United først da han hadde levert 29 scoringer på 53 kamper.

Vi kan ikke skjønne annet enn at Cavani kommer til å bringe inn en energi United trenger som mest de neste månedene. Solskjær trenger å stole på 33-åringens naturlige egenskaper til å score uansett klubb, gressmatte, vær og motstandere. Barcelona-utstøtte Luis Suarez dundret til med to scoringer i debuten for Atletico Madrid, Cavani har det som skal til for å gjøre det samme.

Muligheten til å ha en spiller som Cavani i klubben kommer hvert tiende år, dette blir dritbra!

Les: Klarte ikke hindre Arsenal i å signere sin midtbanestjerne