Arkadiusz Milik

Det er en meget habil spiss som nå går på «billigsalg» ettersom hans klubb Napoli virkelig trenger penger. Arkadiusz Milik blir mest fordi han er polsk og scorer mål sammenlignet med landsmann Robert Lewandowski. Milik er en helt annen type spiller og med et helt annet lynne. Det er ikke uten grunn Arkadiusz Milik gjør det så bra i italiensk fotball mens Robert Lewandowski er prototypen på en angrepsspiller i Tyskland.

Tutto Mercato Web skriver at Manchester United virkelig har fått opp øynene for den polske spissen og de ble ekstra ivrige etter de hørte Napoli «bare» ville kreve 30 millioner pund for Arkadiusz Milik.

Manchester United har søkt etter en spiss i noen tid; det vil være en prioritert å få det på plass i sommer. – Napoli på sin side søker en norsk erstatter.

Les: Alexander Sørloth spiller garantert ikke i Tyrkia neste sesong

Edinson Cavani og Carlos Tevez var blant de som ble koblet til United i vinter. Men de endte opp med Odion Ighalo, som har imponert på Old Trafford og med det trosset alles forventninger. Milik var en av spillerne de vurderte, men med en prislapp på 60 millioner pund ble for drøy.

Antoine Griezmann og Erling Braut Håland er på blokka til Manchester United i sommer. – Coronavirus har revet fra hverandre fotballens verden og drevet mange lag inn i vanskelige økonomiske tider. Mange klubber har senket prisantydningen for spillere, som Arsenal og stjernespissen Pierre-Emerick Aubameyang, og Napoli vil gjør nå det samme.

Les: Wanda Nara slår tilbake mot Maxi Lopez

De ønsker nå bare 30 millioner pund for ham.