Ryan Bertrand

Ifølge Manchester Evening News frykter Manchester United at Luke Shaw kan være ute i opptil to måneder med en muskelskade. I den første oppdateringen fra klubbens selv sier de at Shaw er ute i «en rekke uker».

Manchester United er i markedet for en venstreback, de er øyeblikket uten en seniorspiller i den posisjonen. Tyrell Malacia kom tilbake til United i juli med en uspesifisert skade og er fortsatt på sidelinjen mens Brandon Williams dro til Ipswich Town på et sesonglangt lån på torsdag.

Les: Fjerner all usikkerhet rundt keeper Marc-André ter Stegen

20 år gamle Alvaro Fernandez er tilgjengelig, men den uerfarne forsvarsspilleren har blitt koblet til en overgang til La Liga-laget Granada de siste dagene.

Stretty News melder at Ryan Bertrand dukket opp som et svært overraskende svar på Manchester United sitt akutte problem. – Den 34 år gamle venstrebacken er tiblake og trener med Chelseas låneutviklingslag for å holde på formen etter å ha forlatt et Leicester City lag som rykket ned til Championship.

Velger Manchester United å hente han blir et den andre som kommer fra Leicester City i sommer. Jonny Evans har også forlatt «The Foxes» etter hans kontrakt gikk ut på dato.

Diogo Dalot, som har erfaring med å spille på venstreback, er det mest sannsynlige alternativet for å starte der for Uniteds Premier League-besøk i Nottingham Forest på lørdag. I mellomtiden er venstrefotspilleren Lisandro Martinez et annet alternativ.

Mens United har brukt rundt 179,2 millioner pund på Mason Mount, Andre Onana og Rasmus Højlund i sommer, har de vært plaget av flere skader.

Les: Jürgen Klopp står imellom Mohamed Salah og 4,1 milliarder

Kobbie Mainoo er ute med ankelproblem, Højlund er i ferd med å komme seg etter et stress-hotspot-brudd i ryggen mens Mount og Shaw fikk muskelskader denne uken.