Stefan Bajcetic

Liverpool skal ha parkert Manchester United i racet om Celta Vigo-stjernen Stefan Bajcetic de kan snart fullføre en avtale.

Så sent som sist uke var Bajcetic i følge en rekke engelske medier i ferd med å flytte til Old Trafford, men nå ser den 16 år gamle supertalentet ut til å lande på Anfield. Sport Witness melder at Liverpool sende representanter for å inngå en avtale på onsdag.

Les: Vi etterpåkloke mener Lampard burde valgt Florian Wirtz fremfor Kai Havertz

Premier League mestrene jobber nå også på lang sikt, de har vært flinke til å benytte pandemi tiden til å ha fokus på egne talenter og etablere gode relasjoner med talenter i andre land.

Litt om Stefan Bajcetic, han er 16 år gammel kraftplugg av en midtstopper som har kommet gjennom Celta Vigo-akademiets rekker, det var naturlig for han ettersom han er sønn av Srdan Bajcetic, en serbisk midtbanespiller som spilte for Celta mellom 1994 og 1997.

Det kan være den siste 16 åringen som kommer fra EU, når Storbritannia forlater unionen må unge talenter som hentes inn vente til de fyller 18 år.

Forsvareren kunne til og med fullføre overgangen til Liverpool umiddelbart. Ifølge La Voz De Galicia er det et spørsmål om timer, ikke dager, før overføringen offisielt blir kunngjort.

Liverpool må være enig i overføringen før slutten av desember på grunn av regelendringer som vil komme på plass etter Brexit. Det ser ut til å være optimisme de vil krysse mållinjen i tide.

Les: Pep Guardiola beroliger Arsenal-supporterne

Rapporten avslører også at Liverpool var interessert i Bajcetic allerede før United, til tross for at nyhetene om deres rivalers jakt på ham dukket opp først.

Faktisk var United “veldig nær” å avtale en avtale for Bajcetic selv. Imidlertid ønsket hans agent at de skulle avtale et kompensasjonsgebyr med sin nåværende klubb.

Liverpool har imidlertid benyttet anledningen, og avslutter nå en ny defensiv rekruttering for ungdomsrekke.