Ronaldo i fryseboksen. (foto: united, twitter)

På søndag kom beviset på at fotballsupportere klarer å oppføre seg som mennesker – også mot erkerivalen. Det var fantastisk godt da hele Anfield stemte i en markering for fraværende Ronaldo som hadde mistet sin nyfødte sønn. Så var det tilbake til kamp om ballen, og det som viste seg å bli en maktdemonstrasjon av Liverpool.

Manchester United trenger sårt sin matchvinner i de siste Premier League-kampene der en Champions League-billett står på spill. Med sine 15 scoringer på 26 PL-kamper har Ronaldo vist han er spilleren som produserer i den ekstremt vanskelige sesongen.

Les: Barcelona klare til å gi United-stjerne en ny start

På lørdag skal poengene for CL-billetten settes inn på kontoen til Arsenal eller Manchester United. Martin Ødegaard og gjengen tar imot rivalen på Emirates, dette internoppgjøret kan avgjøre hvilken av de to klubbene som får tilgang til Champions League-inntektene neste sesong.

Det var få som regnet med at Ronaldo blir å se på en stund, men noen dager etter Liverpool-kampen var portugiseren tilbake på trening. På fredag kom bekreftelsen fra Ralf Rangnick på at Ronaldo er en del av troppen mot Arsenal.

I tillegg er Varane og McTominay skadefri, spillesugne og del av troppen.

Les: Overgangen som vil skape et fotballjordskjelv

For Manchester United kan disse tre spillerne alle være med å avgjøre must win-kampen.