Vil bare spille fotball, sier han.

Manchester United har ligget i buskene og vurder å hente Inter Milan sin store stjerne Mauro Icardi, prislappen forventes å likke rundt 86 millioner pund. Inter Milan manager Luciano Spalletti har vært svært negativ til et salg, men siste ukers begivenheter har åpner døra på vid gap for en overgang. 

Konflikten mellom spiller og sportslig ledelse ble veldig synlig i februar da Mauro Icardi ble fjernet som kaptein for laget fordi det drøyde med en signatur på en forlengelse av avtalen.

Les: Leeds jakter seriegull – mister viktig forsvarsspiller

De siste 10 Serie A kampene har han ikke vært å se på banen.

Fans har begynt å synge «nidviser» og Luciano Spalletti har offentlig beklaget seg over Mauro Icardi sin manglende profesjonalitet.  – Etter søndagens tap mot Lazio fløt begeret over:
«Å måtte forhandle med en spiller for å få ham til å spille og ha på Inter-skjorten, er ydmykende, for fansen og hans lagkamerater»

Curva Nord Milano, Inters største fanklubb, Har gitt følgende uttalelse om Icardis situasjon: – For de som lurer det er negativt.

Les på Popidol: Glem Beckham – Ingen skrur den som Wayne Rooney!

«Må jeg sende e-post til hans advokater før jeg kan velge ham? I dag måtte Mauro Icardi bli utelatt på grunn av måten han har opptrådt på, det er bare rettferdig at de andre spiller. Det er et spørsmål om troverdighet»

Les: Ex kaptein Mauro Icardi hentes trolig til Premier League

«Du må ha respekt og riktig oppførsel i garderoben. Treneren må være troverdig og anerkjent som en som vil gjøre det rette».

«Hvor mange nederlag, verre enn denne, har vi hatt med Icardi på banen? Lionel Messi og Cristiano Ronaldo gjør en forskjell, men det er svært få som dem. Profesjonalitet og selvrespekt er alt. Disiplin er alt. »