Siden Musk vandret inn på hovedkvarteret til Twitter har 3700 fått sparken mens 1200 har sluttet i protest.

Det er tydelig når du ser hvilket avskum som melder seg som potensielle kjøpere av Manchester United at det er langt mellom vakre mennesker med en sjel som ikke er bekmørk på topplisten over verdens rikeste. – Du har diktatorer fra Saudi-Arabia og Qatar, hedgefond som flommer over av penger fra kriminell virksomhet og nå også Elon Musk, som i en årrekke har klart å lure folk om at han er en genial forkjemper for et bedre miljø og løsninger som fremmer menneskeheten.

Daily Mail skriver at Elon Musk, som liker penger og galskap også liker Manchester United. – Han skal ha latt seg friste av at det er snakk om vanvittig mye penger. Musk som var verdens rikeste mann har tydeligvis penger igjen etter å ha kjøpt og fullstendig ødelagt Twitter.

Les: Taper Liverpool mot Everton – skyld på Will Ferrell

Som ung gutt valset Elon Musk rundt i New York med bloddiamanter i lomma fra pappa Musk sine edelstensgruver i Sør-Afrika, som på det tidspunktet var en apartheid stat. – Etter noen år med festing, horer og kokain møtte han Peter Thiel som ønsket å lage et globalt nettverk for overføring av svarte penger mellom land. – Som medinvestor i PayPal ble han milliardær i dollar etter at selskapet i 2002 ble kjøpt av Ebay.

Ingeniørene Martin Eberhard og Marc Tarpenning startet i 2003 Tesla i California, året etter søkte de finansiell bistand av Elon Musk, som allerede i et år eller så hadde kastet penger inn i alt som var av IT-selskaper. Med seg på sitt parti fikk han Sergey Brin og Larry Page. Så snart første modell var klart et par år senere og de geniale ingeniørene hadde overført alt av sine intellektuelle eiendeler gjennom en rekke emisjoner de selv ikke kunne bli med på, fikk de sparken omtrent samtidig som Elon Musk ved hjelp av dyktige skribenter markedsførte seg selv som klodens redningsmann. – Det var han, og ingen andre som gjennom nyskapende teknologi skulle endre verden.

Mange har latt seg lure, selv det norske oljefondet har fortsatt å kjøpe aksjer i Tesla mens kursen faller som en sten. – På tide Norge tar tapet og bruker pengene som er igjen på noe bedre. – I slutten av oktober vandret Elon Musk inn i hovedkontoret til Twitter bærende på en vask.

LES: Dårlige nyheter for Liverpool og Klopp snakker om fremtiden hans på Anfield

Dette kjøpet avslørte Elon Musk som en ekte fascist for den store verden. – Han har sluppet tilbake høyreekstreme på sin plattform, delt konspirasjonsteorier selv. – Blant annet at tidligere leder av representantenes hus Nancy Pelosi sin 83 år gamle mann Paul Pelosi selv var skyld i at han ble angrepet i sitt hjem og nesten drept med hammer av en høyreekstremist. Hat-meldinger på Twitter er opp over 800% siden han kjøpte plattformen uten at det har konsekvenser.

Og nå er han en av de som muligens kjøper Manchester United. – Så hvis du er en av de som tror det ikke kan bli verre enn Glazer familien, tro igjen.

Elon Musk, avbildet nest til venstre sammen med mediemogulen Rupert Murdoch under gårsdagens Super Bowl-kamp – Murdoch er drittsekken som gjennom eierskap i Fox News, sprer løgner med mål om å ødelegge verden.

En personlig betraktning: – Etter avsløringer de siste årene er jeg veldig glad jeg ikke lot meg lure til å kjøpe Tesla. Det må være rimelig flaut å kjøre rundt med en stor T i panna.