Yacine Brahimi

Den fransk/algirske landslagsspilleren og i sin tid Afrikas årets talent. Yacine Brahimi tatt ytterligere skritt i sin karriere etter han ble en del av FC Porto og blitt «stor». – Ved ujevne mellomrom har en rekke klubber vist sin interesse uten at det har blitt en overgang, Porto vet de sitter på gull og vil ikke selge billig. 

Vasset i høye bud i flere år

Det å ikke selge før var en tabbe for Brahimi har vært kritisk til at de ikke har latt han gå til tross for gode tilbud på bordet, dermed har han ikke forlenget sin kontrakt som går ut til sommeren. – Så tidlig som sommeren 2017 var Arsenal villig til å by over 350 millioner kroner og flere klubber har meldt seg på siden da.

Porto ligger på førsteplass i Primeira Liga i Portugal et poeng foran Benfica. Benfica manager Bruno Lage har fortalt på en pressekonferanse at Porto leder på grunn av Yacine Brahimi og at også de drømmer om å signere han.

Porto ble Mesterligaen-vinnere i 2004, etter å ha slått Monaco 3-0 i finalen. Klubben vant sitt første mesteligatrofé under daværende manager José Mourinho. – Det var gjennombruddet for Porto som storklubb og det som var starten på Mourinho sin legendestatus.

Manchester United, Everton og Wolverhampton skal alle være interesserte i FC Porto-spilleren, Yacine Brahimi. Det melder den portugisiske nettavisen Correio de Manha. 29-åringen har vært fast inventar på Portos venstreving de siste sesongene og er kjent for sin ekstreme nærteknikk og raske akselerasjon.

Algerieren står uten kontrakt ved sesongslutt og kan dermed havne i en av de engelske klubbene gratis til sommeren, noe av det en ny klubb sparer håper han å ta igjen i lønningsposen.