Stefan De Vrij

Alltid bakpå og i siste liten, det har vært noe av fasiten for Manchester United de siste årene. – Det har blitt dyrt og ikke nødvendigvis spesielt bra.

I dette vinduet er Manchester United unormalt forsiktige, ikke bare for at manager Erik ten Hag skal få tid til å bygge opp laget etter sitt hode, men også fordi nye eiere skal på plass, eiere som forhåpentligvis er opptatt av fotball i større grad en cash.

Manchester United har planer, blant annet vil de signere en forsvarsspiller som kan bety slutten for Harry Maguire selv om det ikke er i helt samme posisjon.

Les: Kieran Trippier brukte to minutter på å bestemme seg

Manchester United vil hente nederlandske Stefan De Vrij fra Inter Milan, men velger å vente til han kommer gratis til sommeren. – Det har vært et rolig vintervindu, de har Jack Butland og Wout Weghorst kommet til Old Trafford på lån.

Erik Ten Hag håper selvsagt å ha sikret seg Champions League-fotball innen den tid og med det et enda større budsjett å leke med. Blant sommermålene er en ny superstjerne og målmaskin, en ny keeper og – hvis alt går etter planen – en ny høyreback også.

Det blir nok en rekke spillere som forlater Old Trafford også, kaptein Harry Maguire er øverst på ut listen. Manchester United kan forvente å gjøre et massivt tap på sin investering på 80 millioner pund for Maguire. Eksperter mener de kan forvente å få om lag 35 millioner pund ved et salg.

Stefan De Vrij har kontrakt frem til sommeren og kan allerede nå gjøre en forhåndsavtale med Manchester United. Sport Italia mener Manchester United ikke er alene, Newcastle, Tottenham, Villarreal og Feyenoord er alle på lista, men Erik ten Hag skal være favoritt i å hente sin landsmann. – 30-åringen kan også velge signere en forlengelse med Inter Milan. Serie A klubben skal være villig til å jekke opp lønna betraktelig hvis Milan Skriniar går videre.

LES:Chelsea har skaffet seg spiller med høyere toppfart enn Haaland

Så snart vinduet er lukket vil konkrete samtaler om en overgang starte, i følge den italienske kringkasteren Rai Sport, forteller De Vrijs agent Federico Pastorello at spillerens situasjon er sammenvevd med en annen Inter-stjerne.

Han sa: «Jeg vet ikke om (Milan) Skriniar vil gå til PSG innen slutten av overgangsmarkedet i januar. Men det jeg kan si er at Inter-lederne har ringt meg i disse timene for å fremskynde kontraktsfornyelsen til De Vrij, som er min klient.

«Han ønsker å bli i Milano. Men det er også andre klubber, spesielt de spanske, som har spurt etter ham en stund.»