Var Barcelonas fremtid inntil for noen måneder siden.

Barcelona har vært krystallklare på at deres 16 år gamle superstjerne Ansu Fati ikke er til salgs. – Manchester United prøvde før sist sesong og fikk et rungende nei.

Nå biffer de opp et allerede vanvittig tilbud i følge Sport, et tilbud som det blir fryktelig vanskelig å si nei takk til.

Les: United kommer ikke med mellomløsning for Angel Gomes

Den 17 år gamle spissen har hatt en vanvittig progresjon de siste 12 månedene, på 20 La Liga kamper har det blitt fem mål og en rekke rekorder brutt, bland annet tidlig Champions League debut.

Sport skriver at United nylig sendte inn et bud på 100 millioner euro, et bud som styret i Barcelona avviste budet blankt. Nå melder The Times at United fulgte opp sitt første bud med et andre tilbud for Fati.

Oppgaven hevder det andre tilbudet la til 50 millioner euro i ytelsesrelaterte variabler til det første tilbudet. Barça avviste imidlertid det og henviste United til tenåringens € 170million-løslatelsesklausul.

«For oss er det ingen historie med Ansu, vi har aldri snakket om å selge ham,» sa Barcelona-direktør Xavier Vilajoana. «Vi bruker ikke spillere fra akademiet for å tjene penger. I prinsippet har vi ingen intensjoner om å selge spillerne vi tror vil gjøre det godt på førstelaget. ”

Les på Popidol: Røper 13 år gammel hemmelighet og dato for Sopranos filmen

Fati som også klubbens yngste målscorer noensinne og er høyt ansett av Lionel Messi som skal ha vært kraftig imot et salg.