Slipper å være spent på om Varane dukker opp på trening om noen uker. (foto: united, twitter)

Raphael Varane har med bare ett år igjen av kontrakten tvunget Real Madrid til å legge seg ut på markedet i sommer for å sikre at det legges igjen euro i den slunkne klubbkassa. I Manchester varsles det at United er rett rundt svingen til enighet med den ferierende franskmann.

Det ble dessverre ikke noen europamester-tittel på den franske verdensmesteren, men samtidig har den tidlige exiten fra EM betydd at 28-åringen får en verdifull ferie med familien før det braker løs.

Les: Harry Kane var noe så utrolig som på vei til 2. Bundesliga

I Premier League.

Det har gått fra å være løse rykter til ønsketenkning fra flere United-supportere, til Manchester Evening News sin not far from finalising.

Ifølge lokalavisas kilde er United not far off from finalising Varane’s demands and hope to conclude the deal within the next few weeks.

Varane skal selv ønske å reise direkte til Manchester etter ferien uten en kunstig retur til Real for start på preseason. Selv om forhandlingene blir beskrevet som trege, har hevder lokalavisa at United har vært trygge på at Varane drar på seg United-drakten i sommer. Siden Varane hadde planlagt ferie etter EM, var det heller ingen hast med å få på plass de siste detaljene tidligere.

Les på Popidol: Ja takk, til mer Neymar-magi

Komplett. (foto: real madrid, twitter)

Og Real Madrid?

Ifølge Manchester Evening News gikk La Liga-giganten høyt ut med krav om 80 millioner pund, mens United forrige måned hadde snekret sammen en budpakke på rundt 50 millioner pund.

Skal vi tro lokalavisa i Manchester, er det uansett ikke noe som skal velte overgangen.

Les: Martin Ødegaard med sin første scoring foran Carlo Ancelotti