The gang. (foto: united, twitter)

For de som begynner å bli lei av å lese om managerjakten til verdens største klubb er det ikke for sent å snu nå. For de som skjønner hvor avgjørende (eller ikke avgjørende) valget av manager blir for Uniteds suksess, her er siste nytt fra lokalavisa i Manchester.

Manchester Evening News tar stolthet i å vite hva som skjer og ikke skjer på baksiden av kulissene hos United, nå hevder lokalavisa at garderoben er delt.

Les: Tottenham bygger mur rundt Oliver Skipp

Denne gangen dreier det seg ikke om Ralf Rangnick, men om neste faste manager. Erik ten Hag er den heteste kandidaten til klubbledelsen og har sine fan blant spillerne, men lokalavisa hevder majoriteten av United-spillerne ikke ser Ajax-manageren som den beste kandidaten. For denne gruppen er og blir Mauricio Pochettino the chosen One.

Erik Ten Hag

Stemmer dette, kan Erik Ten Hag starte med minuspoeng hvis han får jobben. Enten må Manchester United lytte til majoriteten i troppen og gjøre alt de kan for å hente Pochettino (som i helgen fortalte at han og PSG ikke prater om fremtiden), ellers må United-ledelsen innføre mindre demokrati og krav om at «bærer du United-drakta, da er du profesjonell og gjør som sjefen sier», uavhengig av om det er en ten Hag eller Pochettino som taler.

Les: Utgifter til agenter øker i Premier League. Disse klubbene har brukt mest!

Kanskje det er på tide at det heller mot det siste?