Rodri Hernandez

Manchester City forbereder seg på å «aktivere» en høyt vurderte midtbanespiller sin 70 millioner euro utkjøpsklausul. Pep Guardiola kjemper om Premier League tittelen i det som må være en av de mest spennende sluttspurtene på lenge, hverken Liverpool eller Manchester United kan slappe av et sekund. – Likevel klarer Pep å se utover sluttspurten og tenke på hva som skal skje til sommeren. 

De regjerende Premier League-mesterene er i Cadena SER tett på å ville aktivere utkjøpsklausulen til Atlético Madrid-stjerne Rodri Hernandez.

Les: Kjempen Rio Ferdinand på vei tilbake til Manchester United

Den spanske klubben signerte den 22 år gamle spanske midtbanespilleren fra Villarreal i fjor sommer for 20 millioner euro, noe som kan stige til 5 millioner euro med ulike tillegg. – Rodri har spilt 31 kamper for «Los Rojiblancos» denne sesongen og scoret to ganger hittil.

Onda Cero rapporterte tidligere denne måneden at City ikke var den eneste klubben som var klar for Rodri, Paris Saint-Germain, Bayern München og Manchester United er alle på ballen.

Les: Suarez har ekstra gode nyheter til Liverpool-supporterne

Manchester City er topp i Premier League ett poeng foran Liverpool med to kamper igjen.

Guardiolas menn vil være vert for Leicester City på Etihad Stadium neste mandag, og følge den opp med en tur til Brighton og Hove Albion 12. mai for deres siste kamp i ligaen.