Milan Skriniar

Ifølge AS er Manchester City klar til å tilby 85 millioner pund for å sikre tjenestene til Inter Milan-back Milan Skriniar denne sommeren.

Er fristende for storklubber etter en fantastisk sesong

Den slovakiske landslagsspilleren var et mål for Manchester United og noen andre storklubber i fjor sommer, men Serie A-gigantene sa nei takk til  ethvert tilbud for stjernen deres. – Det kan ha lønt seg for budene i fjor sommer lå langt lavere. Inter har helt klart gjort et godt kjøp da de kjøpte han fra Sampdoria for 24 millioner pund for litt over et år siden.

Les: Micheal Ogungbaro får tilbake sitt gamle draktnummer

Et bud i regionen 85 millioner pund – Ville gi han tittelen «den dyreste forsvareren» og overbevise Inter til å selge. Det er omtrent det samme som Real Madrid skal være villige til å by, spansk media skriver at de planlegger et bud på ca 100 millioner euro.

Pep Guardiola har penger å kjøpe for, det er tydelig Manchester City helte hauger med kontanter på signeringen av den franske midtbacken Aymeric Laporte fra Athletic Bilbao i januar 2018, og skilte av med £ 57 millioner for den algeriske vingen Riyad Mahrez

Skriniar er en av de mest etterlengtede forsvarerne i verden, og 24-årige vil være en perfekt langsiktig erstatning for aldrende Nicolas Otamendi (31) og Vincent Kompany (32).

Forsvarsspilleren har spilt 36 kamper på tvers av alle konkurranser for Inter denne sesongen, og hans evne til å spill høyreback og defensiv midtbanespiller har vært med på å åpne øynene til Pep.

Liverpools Virgil Van Dijk er verdens dyreste forsvarer i øyeblikket etter at Reds betalte Southampton 75 millioner pund for hans underskrift i januar, og det vil være interessant å se om City klarer å gjøre Skriniar til den dyreste forsvareren sommeren eller om noen andre vil komme dem i forkjøpet.