Dani Olmo i støtet.

Det ligger et tilbud på bordet fra Manchester City som ganske sikkert er skikkelig bra, men Dani Olmo som minnes oss om sine kvaliteter under La Rojas siste gruppespill i Euro 2024. – Han assisterte Ferran Torres i 1 – 0 seieren mot Albania på Düsseldorf Arena på mandag.

Dani Olmo kan være på farten i sommer, han ønsker seg en større klubb enn RB Leipzig, uten å risikere å bli sittende på benken bak en eller annen superstjerne.

LES: Danske supportere lider i tysk øl-kaos

Spania har vunnet alle sine kamper i Gruppe B og rykker opp sammen med Italia og mulignes Kroatia.

26-åringen har interesse fra Bayern München og flere Premier League-giganter liker ham også, og Sport avslører at han har et tilbud på bordet fra Manchester City. Men det som tiltrekker ham mest er en retur til gutteklubben Barcelona, ​​som har vært konsekvent knyttet til ham de siste årene – det katalanske avisen sier at han er nærmere å returnere enn han noen gang har vært, og det er til og med håp om at de kunne gjøre det i en avtale før slutten av EM.

Olmo selv beskrev nylig en retur til Barcelona som et «alternativ som kan skje» denne sommeren, han en utkjøpsklausul på 60 millioner euro på plass frem til 15. juli.

Denne informasjonen motsier imidlertid noen av de andre rapporteringene rundt Barcelona, ​​noe som antyder at den kanskje kan være agentledet. Playmakeren ville uten tvil være et utmerket tillegg, og uten tvil vil Olmo falle i Barcelonas smak.

Likevel har den generelle linjen vært at for å rekruttere en venstreving, i dette tilfellet Nico Williams eller Luis Diaz, som har samme pris, må Barcelona selge Raphinha. På samme måte er Williams og Diaz betydelig forskjellige spillere fra Olmo, noe som tyder på at de ikke prioriterer ferdighetene hans.

Les på Engelske klubber: Ashley Young er gammel, men..