Man skulle tro Joey Barton som nå er 36 år gammel og manager for Fleetwood i League One hadde klart å kontrollere sitt sinne, men dengang ei. – Nok en gang er han i politiets søkelys, denne gangen har han angrepet Barnsley manager Daniel Stendel i spillertunellen. 

Joey som omtaler seg selv som «verdens beste» midtbanespiller var utestengt fra fotball frem til han ble manager. Skandalene rundt han kom tett som hagl, og den siste var at han satte penger også på egne kamper over 1000 ganger.

Les: «The Wall» legger fotballskoene på hylla

Barnsley-spiller Cauley Woodrow skrev på Twitter at Barton angrep Stendel i spillertunnelen etter at Fleetwood tapte 2–4. Ifølge spilleren rant blodet fra ansiktet til Barnsley-manageren. Woodrow slettet meldingen, men Barnsley bekreftet i en pressemelding at det har skjedd en hendelse som politiet etterforsker.

Les: Arsenal kaster seg inn i kampen, mens Manchester United øker lønna

Også Den engelske ligaen ser på saken.

Barton ble filmet da han forsøkte å forlate parkeringsplassen under arenaen, men han ble hindret av politibetjent som la seg over panseret på bilen. Søndag opplyste BBC Radio Sheffield at Barnsley-manageren fikk ansiktsskader, men at det gikk bra med ham.

Barnsley 4 – Fleetwood Town 2

Det er ikke første gang Barton kommer i trøbbel. Han ble dømt til seks måneder i fengsel etter en hendelse i Liverpool i 2008. Barton tilbrakte 74 dager i fengsel, før han ble løslatt i juli samme år.

Han har også blitt straffet av Det engelske fotballforbundet etter at han slo Morten Gamst Pedersen i magen under den nåværende Tromsø-spillerens tid i Blackburn.

Barton ble ansatt som Fleetwood-manager i april i fjor, og er inne i sin første fulle sesong. Hans lag startet sesongen i League One godt og kjempet om en play off-plass, men siden har det blitt mer ustabile resultater og laget ligger nå rundt midten av tabellen.