Rossi. (foto: rossi, twitter)

Han ble hentet til Manchester United som 17-åring i 2004. Bare måneder senere fikk den italienske spissen debuten hos Ferguson mot Crystal Palace. Italieneren herjet på junior -og andrelaget, i 2006 ble han kjent for å ha fått Ruud van Nistelrooy til å marsjere ut av garderoben i sinne. Nederlenderen hadde fått beskjed om at han var blitt vrakte til fordel for jyplingen Rossi. Nå er en lang karriere over for italieneren.

Det ble bare med 14 kamper i United-drakta (4 scoringer), utleieoppholdet hos Newcastle ble en skuffelse med minimalt med spilletid. I 2007 bar det videre etter et utlån til Parma. Rossi ble Villareal-spiller fra 2007 med solide 192 kamper og 82 scoringer i den gule drakta. Etter dette har det blitt italienske klubber, en tur til MLS, for så å avslutte hos SPAL.

LES: Bommet på Messi – går for Mbappé

På lørdag kom meldingen på Intstagram at 36-åringen gir seg.

-Mine drømmer ble til virkelighet.. Alt hva jeg ønsket var å bli den beste spilleren. Jeg dedikerte alt, og det har krevd blod, svette og tårer. I dag annonserer jeg karrierestans fra dette flotte spillet. Det har vært en uforglemmelig reise, skriver Rossi.

LES OGSÅ: Pierre-Emerick Aubameyang klar med skuddbeinet hos Marseille