Hjem FotballBundesliga Målmaskin fortsetter å score
Målmaskin fortsetter å score

Målmaskin fortsetter å score

mars 18, 2017

Borussia Dortmund åpnet på fredag kveld den 25. runde i Bundesligaen i det som var en tam kamp uten noen store hendelser annet enn at Pierre-Emerick Aubameyang fortsetter å score mål. Det har blitt 23. mål på han så langt i sesongen for Dortmund.
På besøk på Signal Iduna Park kom bunnlaget Ingolstadt som spilte et solid forsvarsspill, de hadde noen stang ut hendelser foran mål som lett kan karakteriseres som uflaks at ikke gikk i mål. Uflaks er for øvrig oppskriften på et bunnlag.
Det tok ikke Dortmund lang tid å score kampens eneste mål, etter et kvarter kom Marcel Schmelzer frem på venstre side og fant Pierre-Emerick Aubameyang på motsatt side som klinisk plasserte ballen forbi Martin Hansen i mål.
Resten av kampen spilte begge lag under sitt vanlige nivå, spesielt andre omgang var Borussia Dortmund usedvanlig sløve, Ingolstadt var frempå ved et par anledninger på grunn av slurv lett kunne blitt mål.
Blant annet en kjempetabbe Matthias Ginter ga Matthew Leckie til en sjanse, men australierens avslutningen var ikke noe å skryte av.
Dortmund holder sitt grep om tredjeplassen. Ingolstadt er fortsatt syv poeng over direkte nedrykks plass.

Les også: