Who´s the boss!

LA Galaxy har fått på plass ny trener, de har to ekstreme målmaskiner i Ola Kamara og Zlatan Ibrahimovic, men likevel får de det ikke helt til å fungere i år.

I natt var det ikke bare mørkt her hjemme i Norge (naturlig nok), men det så også mørkt ut for LA Galaxy veldig fort i møtet med Toronto.

Etter 36 minutter satte Sebastian Giovinco satte inn mål nummer tre for Toronto, LA Galaxy brant sjanse etter sjanse, det var som om Toronto sitt mål var skjermet av et magisk felt, ballen ville ikke inn før den svenske superstjernen Gudegitt med et ekstremt talent hentet frem en avslutning få, veldig få gjør han foruten.

Ikke bare var målet rett før pause mål nummer 500 det var også spektakulært. – Totalt har 28 mannlige fotballspillere scoret 500 mål i offisielle kamper for klubb- og landslag, her får du listen.

Fra omkring 15 meter inn på Torontos banehalvdel løftet Jonathan dos Santos ballen inn i bakrom, der Ibrahimovic var på vei inn bak forsvaret. Med ryggen til ballen kastet svensken seg rundt og flikket den videre med utsiden av foten – et slags karatespark – via stolpen og i mål.

Les på F7: Skremmende bilder av orkanen Florence fra verdensrommet

På uvanlig avmålt vis kunne svensken dermed feire at han er en av tre aktive fotballspillere som har scoret 500 mål på internasjonalt toppnivå. De to andre heter Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Konkurranse: Delta i vår Champions League konkurranse – 30000 kr i premier

Scoringen var også den første i en imponerende opphenting, for etter 58 minutter sto det plutselig 3-3 på BMO Field. Kampen endte likevel 5-3 til Toronto..

Toronto FC – LA Galaxy 5-3

5′ 1-0 Victor Vazquez
16′ 2-0 Jozy Altidore
36′ 3-0 Sebastian Giovinco
44′ 3-1 Zlatan Ibrahimovic
54′ 3-2 Ola Kamara
59′ 3-3 Rolf Feltscher
76′ 4-3 Jonathan Osorio
90′ 5-3 Jay Chapman

På stillingen 3-1 var det Ola Kamara sin tur til å vise seg fram. Nordmannen hadde allerede etter 17 minutter stanget en ball i stolpen da han fikk sin andre store mulighet på hodet ti minutter etter pause. Etter et godt frispark fra dos Santos steg Kamara til værs og satte inn sitt første seriemål på en god stund – hans tiende for sesongen.

Også Jørgen Skjelvik startet som vanlig kampen for Galaxy i trener Dominic Kinnears første kamp ved roret. Nordmannen pådro seg et gult kort etter 24 minutter og fulgte opp med en rekke forseelser. Til pause ble han tatt av for midtstopperkollega Michaël Ciani.