Hets og illsinte engelske supportere preller av på Big Harry!(foto: Manchester United)

Få om ingen har fått så mye kjeft og hets på balløya som Harry Maguire. Først i Man United-drakta, der han til slutt ble strippet for kapteinsbindet og måtte tilbringe deler av sesongen på benken. Så fra benken og inn på det engelske landslaget, der kritikken var massiv mot Gareth Southgate for å ta med Maguire. Nå er Maguire tilbake fra skader og tilbake på landslaget, stinn av selvtillit.

-Jeg har vært en del av alle landslagstroppene der jeg har vært tilgjengelig, og jeg har spilt i alle de nåværende kampene der jeg har vært tilgjengelig. Det gir meg stor selvtillit, begynner Maguire til BBC.

LES: Gir spilleren med ville 10 scoringer mot Liverpool i samme kamp spesialbehandling

Som selvfølgelig har fått med seg stormen av kritikk, men oppveies av støtten han selv opplever.


– Det er mange der ute som nok ikke synes jeg burde være med i troppen, men det er også millioner av mennesker som mener jeg burde. Det er sånn fotball er, og fotball er en så kul sport fordi så mange har forskjellige holdninger, sier Maguire.

Som viser han er som skapt for de store mesterskapene der presset er enormt mot de engelske spillerne for å endelig hente trofeet hjem til England. Harry Maguire har stått støtt i de sterkeste stormene, Gareth Southgate vet midtstopperen ikke lar seg vippe av pinnen når det koker som verst.

F7: Ikke rart Ryan Reynolds digger walisisk fotball