Hjem FotballEliteserien Magne Hoseth tilbake til en Eliteserie klubb på søndag
Magne Hoseth tilbake til en Eliteserie klubb på søndag

Magne Hoseth tilbake til en Eliteserie klubb på søndag

august 12, 2017

Magne Hoseth en ekte veteran innen norsk og forsåvidt også internasjonal fotball gjennom å ha spilt for FC København, nå er på vei tilbake til Eliteserien, lenge så det ut som om det var hans gamle klubb Molde som skulle være laget han gjorde comeback for, i såfall ville han være Moldespiller for 3.dje gang.

Det har vært en meget positiv treningsperiode for Hoseth som har trent veldig godt, først sammen med Molde og nå sist Kristiansund.

Jeg har nå trent hver dag i 1,5 måned. Først var jeg med Molde. Nå har jeg vært her i Kristiansund. Formen kjennes bra. For meg hadde det ikke vært aktuelt å gjøre dette hvis jeg følte jeg ikke hadde noe å bidra med, sier Hoseth til Rbnett.

Det ser ut som om Magne Hoseth blir klar for spill for Kristiansund, mot sin gamle klubb Molde  i kvartfinalen i cupen på Aker stadion. Den spilles klokka 17.45 søndag 27. august.

Det er spektakulært med en retur til Eliteserien etter å ha blitt terminert i en 2. divisjonsklubb. skjer det nå og det blir suksess, regner vi med at det skjer samtaler på bakrommet til Notodden.

Les: Fikk sparken fra 2.divisjonsklubben Notodden er på vei tilbake til Eliteserien

For en uke siden sa Kristiansundtrener  Christian Michelsen: «Magne er en knakende god spiller. Et fotballhode av rang. Men dette er toppidrett, og spørsmålet blir alltid når «nok er nok». At spilleren Magne Hoseth er god nok, er det liten tvil om. Om kroppen er god nok er en annen sak.

Nå har han tydeligvis bestemt seg, vi ønsker lykke til på søndag.

 

 

Hoseth har foruten å være fast inventar på landslaget, to perioder i Molde, et opphold i FC København også spilt i Vålerenga, Stabæk, Viking og Aalesund.

Les også: